Støttespillere

Er du vår nye støttespiller?Lyshornet Brass ønsker seg stadig flere støttespillere med på laget.

Drift:
Økonomisk inntekt får korpset gjennom medlems-kontingent, noe kommunal støtte, dugnad og annen giverglede. Å drifte et korps er meget kostbart. Pengene går til dirigent honorar, leie av konsert lokaler, diverse kontingent betalinger, innkjøp av noter og vedlikehold av instrumenter.

 

Hvorfor støtte oss:
Korps er en unik arena hvor mennesker møtes på tvers av alder og livssituasjon. Her er vi rause med hverandre, alle stemmer betyr like mye. Det er en viktig kulturorganisasjon som i tillegg til å være selvutviklende, skaper stemning, glede og gir minner til både store og små. Musikk er et universelt språk som er inkluderende og som alle kan forstå. Det er svært givende og kjekt å ha en hobby som kan gi andre mennesker positive opplevelser. Vi i Lyshornet Brass gleder oss til å dele fra vår spilleglede i kommende sesong og håper på positiv respons fra dere. Ta gjerne kontakt om dere lurer på noe.

 

Hva får dere ut av det:

Lyshornet kan ved en passende anledning spille for dere. Det kan være som en velkomst ved et sosialt arrangement eller lignende. Dere får 4 gratis billetter til vår julekonsert i Skjold Kirke. Dere får ønsket logo i programblad til våre konserter/arrangement.

Vi håper på positiv respons, hilsen Lyshornet Brass

Kontakt: leder(at)lyshornet.no